Web Analytics Made Easy - Statcounter

میرعلیرضا دریافت‌بیگی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز در رابطه با نقش هنر در اشتغال‌زایی گفت: دانشکده هنر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی تلاش کرده‌ایم با وضع یک رابطه خوانشی جدید میان هنر، استارت‌آپ ها و صنایع خلاق، تولید آثار در حوزه‌های هنری مختلف ایرانی‌اسلامی مانند خوشنویسی، نقاشی، نگارگری و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. را افزایش دهیم تا در این بستر فناوری روز را با هنر اتصال دهیم.

وی افزود: هفت گروه تخصصی در نخستین نمایشگاه هنری واحد تهران مرکزی از ۳۱ اردیبهشت ماه تا ۴ خرداد، محصولات صنایع خلاق خود را ارائه می‌کنند. مقرر شده تا آثار برگزیده این نمایشگاه با حضور در رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد در مصلای امام خمینی (ره) به نمایش گذاشته شود.

دریافت‌بیگی اظهار کرد: طرح دیگری در نمایشگاه عصر امید رونمایی خواهد شد که با محوریت استارت‌آپ‌های هنری، تحت عنوان آزادتاک همانند آنچه در دنیا به شکل Ted talk  رایج است، تدوین و پیشنهاد شده که بر مبنای اجرا گفتارها جهت ارائه مفاهیم دانش‌بنیان دانشگاه آزاد به جهان کاربرد دارد. در چنین اجرایی، فرآیند مدیریت امور هنری و تبدیل آن به صنایع هنری توسط صاحب اثر روایت می‌شود و با بازی، دکور و تصویرپردازی تکمیل می‌شود. موضوع دیگر، تئاتر رباتیک است که در آن مجموعه‌ای از دانشجویان شرکت‌کننده در مسابقات ربوکاپ ایران، محصولی از تلفیق علم رباتیک و هنر را در حوزه مطالعات اجرا عرضه می‌کنند.

معاون علمی هنری دانشگاه آزاد اسلامی واحد استاد فرشچیان بیان کرد: در دانشگاه آزاد واحد هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان، مجموعه‌ هلدینگ هنر ایرانیان در توافق با فرهنگستان هنر، بستری برای برپایی نمایشگاه‌ها و حراجی‌های مجازی با اخذ شناسنامه اثر جهت رعایت اصالت آثار فراهم آورده‌است. همچنین این هلدینگ کارگاه‌های تخصصی آموزش هنرهای سنتی ایرانی را با هدف ایجاد پل ارتباطی برای معرفی آن‌ها به خارجی‌ها برگزار می‌کند. توافق‌هایی نیز با واحدهای مختلف مثل اصفهان و تبریز بسته شده است که از ظرفیت‌ آن‌ها هم بهره ببریم.

او تاکید کرد: مهم‌ترین نیاز امروز ما، درک گشودگی ارتباط علم و هنر است. امروز گویی زبان اهالی علم زمینی و زبان هنرورزان مریخی است و رابطه دلالت معنایی میان این دو شکل نگرفته است و هرکدام در ساحتی جدا تبیین می‌شوند. دانشگاه آزاد اسلامی در رویداد ملی عصر امید به دنبال ارتقای آثار شرکت‌های دانش بنیان و نوآور است.

به گفته عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی، یک اثر هنری مانند تئاتر و یا یک تابلوی نقاشی ماحصل رویکرد نظری در خوانش هنری است.  

دریافت‌بیگی در پایان تاکید کرد: همچنین توانسته‌ایم درخط تولیدات صنعتی خود، محصولات مختلف ابداعی و فناوری مانند چراغ خواب مخصوص کودک، قفل درپوش کودک، ویلچر با چند قابلیت کاربردی و ... را بسازیم که البته نیازمند حمایت صندوق‌ها هستند و ما نیز می‌کوشیم با جذب حامی مالی در رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی و تعریف آثار در حوزه صنایع خلاق هنری، آن‌ها را به تولید انبوه برسانیم.

انتهای خبر/

حسن دانش کد خبر: 1141218 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۸۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش 600 اثر هنرمندان ایرانی در دبی

سیدمجید پوراحمدی در جریان بازدید از نمایشگاه هنر جهانی دبی از حضور پررنگ و تاثیرگذار هنرمندان کشورمان در این نمایشگاه خبر داد و اظهار داشت: هنرمندانی از ۶۰ کشور دنیا با بیش از ۱۰ هزار اثر هنری در قالب ۴۰۰ غرفه در این نمایشگاه شرکت کردند و آثار متنوع و مقرون‌به‌صرفه‌ای را به نمایش گذاشتند.

به گزارش صدای ایران از ایرنا،وی تاکید کرد: یکی از اهداف صندوق اعتباری هنر در دولت مردمی، معرفی آثار هنرمندان ایرانی و حمایت از حضور آنها در رویداد‌های بین‌المللی است.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر تصریح کرد: اغلب شرکت‌کنندگان این رویداد هنری از هنرمندان نوظهور و میان رده هستند و آثار نیز با سطوح قیمتی متنوع ارائه می‌شود.

پوراحمدی گفت: نمایشگاه هنر دبی یک رویداد هنری بین‌المللی در منطقه است و اغلب هنرمندان ایرانی شرکت‌کننده در این نمایشگاه از اعضای صندوق هنر نیز هستند.

وی افزود: تلاش داریم با بررسی چالش‌ها و راهکار‌های ارتقای حضور هنرمندان در این رویداد، چگونگی معرفی هرچه بهتر آثار هنرمندان ایرانی در خارج از مرز‌های کشور و بررسی راهکار‌های ارتباط موثر هنرمندان و گالری‌های ایرانی با بازار جهانی اقتصاد را مورد ارزیابی قرار دهیم.

پوراحمدی بسترسازی برای شکوفایی استعداد‌های هنرمندان جوان و تقویت اقتصاد فرهنگ و هنر را یکی از اهداف مهم صندوق اعتباری هنر عنوان کرد و افزود: هنر ایران قدمت چندهزار ساله دارد و با توجه به ظرفیت بی نظیر این حوزه، طی دو سال گذشته اقدامات جدی در بسترسازی میان مدت و بلند مدت برای توسعه و رفع موانع اقتصاد هنر به عمل آوردیم.

وی ادامه داد: در این زمینه تلاش می‌کنیم با حمایت از حضور هنرمندان ایرانی در رویداد‌های بین‌المللی، شناساندن آثار ارزشمند هنری ایرانی در عرصه‌های بین‌المللی و جذب مشتریان نقش تسهیل‌گر را داشته باشیم.

دیگر خبرها

  • نمایشگاه آثار هنری هنرجویان هنرستان هنر‌های زیبای دختران یزد
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • نمایش 600 اثر هنرمندان ایرانی در دبی
  • جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی برگزار می شود
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • منطقه آزاد چابهار برای توسعه روابط با سرمایه گذاران سریلانکا تفاهم‌نامه امضا کرد
  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود