Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران، دکتر سید محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران در جشنواره تجلیل از خیرین، واقفین و حامیان دانشگاه تهران که در تالار علامه امینی کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار شد، گفت: مبالغی که خیرین کمک می‌کنند برای دانشگاه بسیار مهم است و صرف کارکردهای اصلی دانشگاه می‌شود.

وی درباره بودجه دانشگاه تهران و نحوه هزینه‌کرد آن اظهار کرد: تأمین منابع مالی دانشگاه تهران از طریق دولت سالانه ۲۴۰۰ میلیارد تومان است که نزدیک به ۹۵ درصد از این منبع مالی صرف پرداخت حقوق و هزینه‌های جاری دانشگاه می‌شود و تنها ۵ درصد برای مأموریت‌های اصلی دانشگاه می‌ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه تهران تاکید کرد: منابع حداقلی، الزامات و بسترهای اولیه از جمله ساختمان و زیرساخت‌ها و همچنین نیروی انسانی اعم از اعضای هیأت علمی و کارمندان باید فراهم باشد تا مأموریت اصلی دانشگاه به انجام برسد.

مقیمی با اشاره به اجرای دو پویش «بهسازی و تعمیرات خوابگاه‌ها» و «بهسازی کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران» همزمان با برگزاری هفتمین جشنواره تجلیل از خیرین، واقفین و حامیان دانشگاه تهران، اظهار کرد: قطعاً بخش از مشکلات دانشگاه تهران در زمینه تعمیر و ارتقای خوابگاه‌ها و بهسازی کتابخانه مرکزی، با منابعی که در این دو پویش جمع‌آوری شد، حل می‌شود و در سال آینده گزارشی از هزینه‌کرد این مبالغ ارائه خواهیم کرد.

وی با ابراز امیدواری نسبت به اینکه نیازهای واقعی دانشگاه به درستی به خیرین دانشگاه منعکس شود، یادآور شد: همان‌طور که می‌دانید بخش عمده منابع مالی دانشگاه‌های بزرگ و معتبر دنیا از محل کمک‌های اهدایی خیرین تأمین می‌شود.

وی در عین حال گفت: متأسفانه در کشور ما با وجود فرهنگ کار خیر و وقف که جایگاه ویژه‌ای در دین ما هم دارد، اما آن طور که شایسته است از حضور و وجود خیرین استفاده نکرده‌ایم. اما در دانشگاه تهران تولیت‌هایی ذیل بنیاد حامیان دانشگاه شکل گرفته است که در این خصوص فعالیت‌ می‌کنند.

رئیس دانشگاه تهران در پایان با قدردانی از خیرین و حامیان دانشگاه تهران، اظهار کرد: می‌دانیم که شما هدف والایی دارید، نیت‌تان خالص است. ما از خداوند می‌خواهیم که به زندگی کاری و شخصی شما برکت دهد.

کد خبر 5514833 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه تهران محمد مقیمی خیرین بودجه دانشگاهها خوابگاه دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی وزارت علوم دانشگاه آزاد اسلامی دانشجویان سازمان امور دانشجویان کنکور 1401 دانشگاه تهران شورای عالی انقلاب فرهنگی سازمان سنجش دانشگاه ها دندانپزشکی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد حامیان دانشگاه دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۷۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۹۳.۵ میلیمتری بارش‌ها در تهران

بررسی داده‌ها و اطلاعات بارش‌های سازمان هواشناسی نشان می‌دهد بارش‌ها در کشور از ابتدای سال آبی جاری تا ۱۳ اردیبهشت ۸.۹ درصد کاهش یافته است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بر اساس داده‌ها و اطلاعات بارش‌های سازمان هواشناسی کشور از ابتدای سال جاری آبی تا 13 اردیبهشت ماه امسال بیشترین کاهش بارش با منفی 43درصد مربوط به استان قزوین است.

پس از قزوین، استان‌‌های سمنان و تهران به ترتیب به رشد منفی 41.3 و 39.8 درصد در رده‌های دوم و سوم کمترین بارش‌ها در بازه اشاره شده قرار دارند. میزان کاهش بارش در تهران 93.5 میلیمتر بوده است.

این در حالی است که با وجود بارش‌های قابل توجه طی روزهای اخیر در کشور، اما همچنان بارش‌ها در 22 استان منفی است. بارش‌ها در استان‌های ایلام، خراسان جنوبی، خوزستان،‌ سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت افزایش یافته است.

بیشترین بارش‌ها برای استان سیستان و بلوچستان با رشد 54.2 درصدی، یزد 41.5 درصد و خراسان جنوبی با 19.7 درصد ثبت شده است.

به گزارش تسنیم، در مجموع از ابتدای سال آبی جاری تا 13 اردیبهشت ماه  بارندگی در کشور 8.9درصد کاهش یافته است. بر این اساس میزان بارندگی‌ها در کشور در بازه اشاره شده 18.6 میلیمتر کاهش یافته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور ۲ هزار ۶۱۹ ناشر در نمایشگاه کتاب قطعی شده است/اتکای برپایی نمایشگاه به بودجه‌ دولتی کم است
  • دریافتی ماهانه ایتام زنجانی به ۲۰ میلیون ریال رسید
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود
  • خبر جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان/ تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • برای خرید میکروآپارتمان در شهر تهران چقدر باید هزینه کرد؟
  • کاهش ۹۳.۵ میلیمتری بارش‌ها در تهران
  • ۱۵۰ شرکت دولتی در نیمه اول ۱۴۰۲ زیان‌ده بودند
  • تزریق۳۶همت‌ اعتبارشرکتهای دولتی در امورفرهنگی برای اولین بار
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم