Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران از رونمایی از اثر گویاسازی‌شده خطبه غدیر برای نابینایان همزمان با جشن عید غدیر که ۲۶ تیر ماه با حضور اندیشمندان و متفکران دینی و دانشگاهیان برگزار می‌شود، خبر داد و گفت: موزه میراث تاریخی نیز با موضوع عید غدیر در کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد این دانشگاه افتتاح می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایران اکونومیست، دکتر فاطمه ثقفی با اعلام این خبر گفت: همزمان با جشن غدیر در کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران، بخش نسخ خطی، کتاب‌های چاپ سنگی و منابع تاریخی غیر کتابی بسیار قدیمی مرتبط با غدیر در موزه نمایشگاهی کتابخانه مرکزی رونمایی می‌شود.

رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران افزود: گنجینه‌ای از نمونه نسخ خطی، کتاب‌های چاپ سنگی، کتاب‌های فارسی و لاتین، پایان‌نامه و گزارش علمی و منابع غیرکتابی مرتبط با غدیر در دهه ولایت در نمایشگاهی در کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد به نمایش گذاشته شده است و در معرض دید شرکت‌کنندگان در جشن غدیر قرار دارد.

وی همچنین از برپایی نمایشگاهی از آثار علامه امینی نویسنده کتاب الغدیر در سه ویترین در طبقه اول کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران خبر داد.

ثقفی از گویاسازی خطبه غدیر به همت تلاشگران استودیوی ضبط و گویاسازی کتاب برای نابینایان در کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران خبر داد و گفت: خطبه غدیر به صورت صوتی به زبان‌های فارسی و عربی برای نابینایان آماده شده است که در جشن عید غدیر رونمایی خواهد شد و لوح فشرده این اثر به دانشجویان، اساتید و کارکنان و یا اعضای خانواده ایشان که نابینا و کم‌بینا هستند، اهدا می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران افزود: با پیگیری کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران، اثر گویاسازی‌شده خطبه غدیر برای نابینایان ثبت ملی می‌شود.

به گفته رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران، گویاسازی فایل صوتی خطبه غدیر به زبان‌های انگلیسی، ایتالیایی، فرانسوی، آلمانی، روسی، اسپانیایی، چینی، کره‌ای و ژاپنی نیز با همکاری مشترک دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی دانشگاه تهران برنامه‌ریزی شده است.

ثقفی از دعوت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رؤسای کتابخانه ملی، کتابخانه مجلس، کتابخانه آستان قدس و سایر کتابخانه‌های بزرگ کشور، معاون آموزشی و مسئولان ارشد وزارت علوم، جمعی از سفرای کشورهای اسلامی، جمعی از اعضای هیأت علمی و پژوهشگران مراکز آموزشی و پژوهشی تهران در جشن عید غدیر که ۲۶ تیر ماه در کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران برگزار می‌شود، خبر داد و یادآور شد: همه دانشجویان، اساتید و کارکنان به همراه خانواده‌هایشان در این جشن دعوت هستند.

وی افزود: این جشن فرصتی است تا ماجرای غدیر را به زبان ساده به کودکان منتقل کنیم؛ از این جهت حدود ۵۰ عنوان کتاب کودکانه آماده شده که در عید غدیر (عید ولایت) به کودکانی که در این جشن شرکت می‌کنند، هدیه داده می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، جشن عید غدیر روز یکشنبه، ۲۶ تیر ماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲:۳۰ در کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران برگزار می‌شود. این جشن به صورت زنده از تلویزیون اینترنتی دانشگاه تهران پخش خواهد شد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: دانشگاه تهران ، خطبه غدیر ، نابینایان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دانشگاه تهران خطبه غدیر نابینایان کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد برای نابینایان جشن عید غدیر خطبه غدیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۴۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشجویان ایرانی حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا چه کسانی بودند؟ + عکس و سند

همشهری آنلاین: در این روزهای حساس و به یادماندنی که تظاهرات ضدصهیونیستی در دانشگاه‌های مختلف به ویژه دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از مردم غزه، توجه رسانه‌ها و مردم جهان را به خود جلب کرده، بازخوانی برخی وقایع مشابه در تاریخ خالی از لطف نیست. بی‌گمان این صحنه‌ها در طول سال‌ها فعالیت ضدصهیونیستی آزادیخواهان جهان کم‌نظیر است، اما نگاهی به گذشته نشان می‌دهد که در طول هشتاد سال جنایات اسرائیل علیه ملت فلسطین، با اوج‌گیری این جنایت‌ها اعتراضات جهانی به ویژه دانشجویی هم در اقصی نقاط جهان گسترش یافته است. در یکی از این اسناد که در گنجینه اسناد مرکز اسناد انقلاب اسلامی نگهداری می‌شود گزارشی از ساواک در مهر ماه سال ۱۳۴۹ به چشم می‌خورد. در این سند به اجتماع دانشجویان ایرانی، امریکایی و عربی در حمایت از فلسطین در دانشگاه کلمبیا پرداخته شده است.

متن این سند بدین شرح است:

« روز جمعه ۴۹/۷/۲۲ ساعت ۷ بعدازظهر دانشجویان ایرانی، دانشجویان آمریکایی، دانشجویان عرب که در حدود پانصد نفر می‌شدند در سالن نمایش دانشگاه کلمبیا اجتماع کردند. این اجتماع فقط بخاطر پشتیبانی از فلسطین تشکیل شده بود و دانشجویان ایرانی شرکت‌کننده عبارت بودند از ۱-حسن حلبیان ۲-علی‌اکبر زارعیان ۳-علی‌اصغر زارعیان ۴-دکتر محمدعلی خوانساری ۵-مجید سیادت ۶-دخی شعشعانی ۷-کیومرث ثابتیان ۸-فریدون دانش ۹-احمد شایگان ۱۱-هادی کیلک ۱۲-حسین زادنیا. ابتدا چند دانشجوی امریکایی سخنرانی کردند و بعدا احمد شایگان بزبان انگلیسی سخنرانی نمود. ضمنا در موقع سخنرانی یکی از دانشجویان آمریکایی گاز اشک‌آور پخش شد که تعداد زیادی از شرکت‌کنندگان مجبور بترک سالن شدند. نظریه نمایندگی. صحت خبر تائید میشود.»

کد خبر 849193 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها دانشگاه - دانشجو دفاع - بسیج دانشجویی خبر ویژه ایران و فلسطین فلسطین

دیگر خبرها

  • برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری+عکس
  • برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری | تصاویر
  • نشست «سندپژوهی و سندشناسی» در کتابخانه ملی برگزار می‌شود
  • دانشجویان ایرانی حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا چه کسانی بودند؟ + عکس و سند
  • روایت مرحوم آیت‌الله نجفی تهرانی از زندگی اش
  • فرهنگ صلح و سازش مردم یزد باید مستند شود
  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم
  • خطبه‌های نماز جمعه تهران آغاز شد
  • بازداشت دستکم ۲ هزار حامی فلسطین در بیش از ۴۰ دانشگاه آمریکا
  • تشدید سرکوب و بازداشت دانشجویان در آمریکا